Registracija domene

Super stran o registraciji domene

Domene

Če vas zanimajo vse podrobnosti o domenah, vas obveščamo, da smo našli odlično spletno stran, na kateri je registracija domene in vse, kar je z domenami povezano, zelo podrobno predstavljeno. Gre za spletno stran https://registracijadomene.si/. Priporočili bi jo vsakomur, ki se odloča, da bi imel svojo spletno stran in bo moral torej predhodno tudi registrirati domeno. In zakaj smo nad stranjo tako navdušeni? Ker je zelo pregledna, informacije pa poglobljene in vsekakor koristne.

Registracijadomene.si

Dobra struktura omogoča, da se obiskovalec na strani hitro znajde. Če boste spletišče obiskali, boste videli, da le-to ni namenjeno le osebam, ki se še odločajo za registracijo domene in iščejo vse možne informacije, temveč tudi tistim, ki so ravno v postopku registracije ali pa so domeno že davno registrirali. Tudi po registraciji je namreč potrebnih nekaj aktivnosti – ob želji zadržanja domene zase je potrebno podaljšanje domene, nekateri pa se odločijo tudi za prenos domene. S tem izrazom označujemo prenos k drugemu registrarju ali pa prenos na drugega lastnika domene.

Na omenjeni spletni strani je zelo dobro razloženo glede vrst domen oziroma domenskih končnic. Nekatere se namreč obnesejo bolje kot druge, zato vam priporočamo, da si ta del podrobno preberete. S tem je mišljeno predvsem dojemanje domene s strani obiskovalca, manj pa favoriziranje posameznih vrhnjih domen s strani spletnih iskalnikov, saj je bilo narejenih že veliko testov, ki so dokazali, da se je možno visoko uvrstiti tako s .com kot z .net ali .org domeno.

Če boste obiskali spletno stran o registraciji domen, nikar ne spreglejte tudi bloga. Poleg zanimivih informacij o domenah si boste lahko prebrali tudi o povezanih dejavnostih, npr. o internetnem marketingu, pospeševanju prodaje na spletu, možnostih ustvarjanja prvih spletnih zaslužkov ipd. Prav tako pa boste našli predloge, kje se trenutno najbolj splača registrirati posamezne vrhnje domene.

Registracijadomene.si - blog

Ne pravimo, da je naš blog v primerjavi z opisanim slabši, pravimo samo, da ne bo odveč, če si ogledate tudi slednjega. Je nekoliko bolj usmerjen v domene, nove informacije pa so tudi vedno dobrodošle, se mar ne strinjate?