O portalu

Kogar ni na spletu, ta ne obstaja.

Zagotovo ste že večkrat slišali za ta rek, nad katerim je pred leti marsikdo zavil z očmi, danes pa je verjetno tudi sam prisoten na katerem izmed mnogih družbenih omrežij. Morda ima celo postavljeno svojo spletno stran, katero ponosno razkazuje sorodnikom, prijateljem, znancem in poslovnim partnerjem.

Če jo ima, je domeno in spletno gostovanje že spoznal, saj brez omenjenih storitev spletne strani ne bi mogel imeti. No, pustimo ob strani različne brezplačne možnosti spletne predstavitve, saj si velika večina teh “rešitev” ne zasluži omembe.

Pa vi, že imate svoje spletno mesto? Glede na to, da ste obiskali naš portal, najverjetneje še ne. Če mislite, da je pot do spletne strani težavna, naj vam že kar takoj sporočimo, da temu še zdaleč ni tako. Potrebujete le domeno in spletno gostovanje, priporočamo tudi SSL certifikat, in že si boste lahko postavili spletno stran. Danes je zelo priljubljen sistem WordPress, s pomočjo katerega si stran lahko uredi tudi nekdo, ki nima programerskega in oblikovalskega znanja.

Na našem spletnem portalu boste lahko spoznali vse elemente, ki so potrebni za postavitev spletne strani:

  • domeno,
  • spletno gostovanje,
  • ssl certifikat.

Poleg tega boste prejeli tudi mnogo koristnih nasvetov, povezanih s spletnim marketingom, ter marsikatero zanimivost, ki vam bo pomagala na poti do uspešne spletne predstavitve.

Če se vam bodo naši prispevki zdeli koristni, bomo veseli, če jih delite prek socialnih omrežij.

Prepričani smo, da boste izvedeli veliko novega!